algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
16°

La cançó de Junts pel Sí reuneix els millors cantants del país d'ara i abans

Lluís Llach i una vintena de músics joves canten «Més Junts hem d'anar més lluny»

Lluís Llach acompanyat d'una trentena de músics joves han enregistrat una nova versió d'una part de Viatge a Ítaca, per donar suport al sí a la independència.

Músics com Joan Dausà; Ivette Nadal; Josep Maria Mainat; Pemi Fortuny; Caïm Riba; Cris Juanico; Joan Masdéu o Els Catarres, entre d'altres, donen suport a Junts pel Sí amb aquesta nova versió de 'Més lluny'. Una versió rockera del segon moviment del tema complert 'Viatge a Ítaca' de Lluís Llach. L'adaptació l'ha feta Joan Reig, candidat de Junts pel Sí i bateria de Els Pets, Pemi Rovirosa, guitarrista de Lax'n'Busto, i Jimmy Piñol, bateria de Lax'n'Busto. I ha estat interpretada per diversos músics que han participat voluntàriament en l'enregistrament com a mostra de suport al projecte de la candidatura.

Lluís Llach dóna inici i tanca aquesta cançó que compta amb la participació de Joan Dausà; Ivette Nadal; Arnau Orriols (Cantant de Okey Ok); Josep Maria Mainat; Pemi Fortuny (ex-cantant de Lax'n'Busto); Caïm Riba; Cris Juanico; Èric Vinaixa; Èric Vergés, Jan Riera i Roser Cruells (Els Catarres ); Natxo Tarrés; Roger Farré i Juanjo Muñoz (Gossos); Salva Racero (Cantant de Lax'n'Busto); Quim Mandado (Ex-Sangtraït, Los Guardians del Pont); Bikimel; Joan Masdéu (ex cantant de Whiskyn's).

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per sac_de_puces, fa mes de 8 anys

hahahaha pobret meu, que barreja esport amb política. I només té la seva selecció per tenir alguna alegria a la vida.
Tu nano ets d'aquells que pregunten "i el Barça, on jugaria?", veritat?
Vés fent, maco !

Valoració:1menosmas
Per I doncs, fa mes de 8 anys

Fa un moment m´ha arribat la petició de Change.Org sobre salar els telediaris i que cadab barriada només utiitzi la seva modalitat. En aquests moment ja la signen per Extremadura, per que això s´escampa, i s´escampa i s´escampa i molta gent té per costum signar sense saber molt bé que fan.

Valoració:2menosmas
Per 2000, fa mes de 8 anys

@Marga:Em sembla que t´has equivocat i volies dir"nacionalisme castellà". Anteposa patria a cultura"arracona la cultura catalana"llengo ",només la castellana".Pluralisme " no reconeix les diferents nacions que hi ha dins Espanya".Manipulació" Espanya és la nació més antiga del mon(això diuen ells).Cosmopolitisme" quan tot es concentra a "la Villa yCorte".Potser que reflexionis una miqueta i no et deixis portar per la catalanofòbia.

Valoració:3menosmas
Per Tià, fa mes de 8 anys

A Indignat,

Amic meu, hauries d'esser un poc més perspicaç i no caure dins el parany que un gadella ha parat. Alerta a fer-li el joc.

Des de fa anys, jo tenc el nick Tià, i ara fa poc més d'un mes i mig que un desgraciat el va prendre amb la intenció d'introduir confusió en aquest fòrum.

La denominació Països Catalans no és que em faci nosa: és que jo som home de Països Catalans i mai espanyol. Espanya, com més enfora millor. T'ho puc dir més clar?

Veuràs com no està gaire a comparèixer aqueix fani-noni espanyolista a remenar la mordala.

Esper que no estigui gaire a desaparèixer. La seva tàctica és típicament espanyola: mentida, embull, ignorància, grolleria i ara, així com prenen les coses, de desesperació.

Hi ha manera més eficaç que la que aplica el fals Tià de declarar-se inferior?

Valoració:5menosmas
Per Junts pel Sí, fa mes de 8 anys

Quan la banca, l'exèrcit, el poder judicial, la patronal i la maquinària de l'Estat fa campanya pel No, vol dir que guanyar depèn del teu vot.

Valoració:3menosmas
Per Marga, fa mes de 8 anys

"Tot es nacionalisme català , anteposa pàtria a cultura, llengo a llibertat, divisió a pluralisme, manipulació a veritat, provincianisme a cosmopolitisme".

Això son es catalibans..!!

Valoració:-4menosmas
Per M'agrada la cançó, fa mes de 8 anys

I veient l'actitud de l'Estat espanyol i dels poders fàctics, queda clar que el vot per a Junts Pel Si és, més que mai, el vot de la dignitat.

Valoració:7menosmas
Per Joan, fa mes de 8 anys

Con artistas de gran renombre internacional como Cris Juanico, el éxito está asegurado!!

Valoració:0menosmas
Per indignat, fa mes de 8 anys

@Tià
Avui en dia ser 100% producte espanyol implica rebutjar ser altre cosa. És a dir, no pots ser mallorquí.
L'Estat espanyol rebutja qualsevol tipus de manifestació cultural i identitària que no sigui 100% espanyola.
Si no com s'enten que en lloc de defensar la diversistat lingüística de cada territori intenten blindar el seu castellà per damunt de tot?
Si ets 100% espanyol també vol dir que estàs 100% d'acord en que ens expoliin any rere any i que ens tornin poc més que les sobres?
Em feis gràcia (per dir-hio d'alguna forma) tots aquests defensors de la mallorquinitat que feis que aquesta mallorquinitat sempre hagi de passar pel filtre d'Espanya.
No sé que perquè vos molenta la idea dels Països Catalans, quan dins el seu nom ja es veu que hi ha diversitat.

Valoració:5menosmas
Per ALM, fa mes de 8 anys

I perquè, Tià, hauríem de sebre que ets mig mallorquí i mig valencià i que odies els catalans i els catalanistes? I ens ho has de repetir cada dia? Fins quan? I fins quan ho comportarà el Director d'aquest periòdic?

Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente