cielo claro
  • Màx: 19.9°
  • Mín: 9.02°
19°

Maite Salord retorna a Mallorca amb 'L'alè de les cendres'

8633
L'escriptora cerca enriquir la lectura amb un diàleg directe amb el lector. | Josep Bagur Gomila

L'autora menorquina Maite Salord arriba aquest dijous a Mallorca per tractar de captivar nous lectors per a la seva última novel·la sobre la memòria dels vençuts, L'alè de les cendres.

Salord, escollida recentment per encapçalar la llista de Més per Menorca al Consell, visita l'illa amb dos actes que cerquen enriquir la lectura a partir de la conversa i el contacte directe entre l'escriptor i el seu públic.

Així, L’alè de les cendres centrarà aquest dijous (La Perifèrica, 20 h.) la nova sessió del cicle “El Terreno Converses”, organitzat per Àngels Àlvarez i Georgina Sas, on compartirà l'espai amb el també escriptor Sebastià Perelló, en una tertúlia amb un títol prou expressiu: “Alenar per la ferida”.

D’altra banda, el divendres l’escriptora ciutadellenca presentarà la seva novel·la a Inca, a la Llibreria Espirafocs, a les 20. A aquest acte l'acompanyarà el catedràtic i representant de l'IEC a Palma, Damià Pons.

L'últim treball de Salord ha estat qualificat com “una història colpidora, una creació narrativa tan exquisida com sorprenent i d'un valor històric inqüestionable”, que aconsegueix no deixar ningú indiferent.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.