cielo claro
  • Màx: 22.82°
  • Mín: 13.54°
22°

Ara Malikian, al concert solidari de l’Obra Social Sa Nostra

8325

El prestigiós violinista libanès Ara Malikian és el principal alicient del concert solidari que el pròxim divendres 23 de gener organitza l’Obra Social Sa Nostra, amb la col·laboració de BMN i l’Ajuntament de Palma, al Trui Teatre de Palma (20.30 hores).

Malikian aterrarà a l'escenari palmesà acompanyat per La Orquesta en el tejado, prometent un espectacle original, virtuós i creatiu. De fet, el programa preparat per a la cita serà sorpresa, i amb tota probabilitat inclourà clàssics però també adaptacions de temes més moderns.

L'entrada, de 15 euros, es destinarà exclusivament a la campanya Ara + que Mai, de Creu Roja Balears, que cerca fons per al lliurament d'ajudes d'emergència social a les persones vulnerables més afectades per la crisi.

Els ajuts es distribueixen a través del projecte SAUS (Servei d'Atenció Urgències Socials), essent les ajudes més sol·licitades aliments, productes d'higiene personal i de la llar, pagament de medicines, material escolar, pròtesis, pagament de rebuts de llum, aigua i lloguers.

Ara Malikian i Humberto Armes són els directors artístics que han concebut la idea d'una orquestra de cambra formada per músics joves, que pugui fer-se un lloc propi en el panorama musical actual, amb la voluntat d'apropar la música clàssica a tots els públics.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Cajamurciatallaelbacallà, fa mes de 9 anys

Obra Social de Sa Nostra?
Però si Sa Nostra no existeix..
I quan existia, de solidària no en tenia res, més bé al contrari

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente