algo de nubes
  • Màx: 16.64°
  • Mín: 7.61°
16°

La veu de Sarah Dawn Finer al Teatre del Mar

La jove cantant que arriba aquest cap de setmana al Teatre del Mar. | Teatre del Mar

La veu de Sarah Dawn Finer arriba aquest cap de setmana al Teatre del Mar. Dins de la gira Acoustic Summer Tour, la jove cantant ofereix una gira acústica, amb un grup format exclusivament per tres músics.

Es podran escoltar els seus grans èxits, entre material dels seus inicis i temes nous, tant en suec com en anglès, a partir de les 21 hores. La cantant està acompanyada pel trio de músics està format per Jonas Gröning, Goran Eriksson i Pablo Cepeda.

“Aquesta és la primera vegada que faig un tour acústic d’estiu a on puc estar a prop de l’audiència i a espais a l’aire lliure. Esper poder transmetre les històries de les meves cançons i interpretar-les d’una manera nova i sense adorns”, diu Sarah Dawn Finer.

Currículum
Cantant, compositora i actriu, nascuda i criada a Suècia, de pare anglès i mare nord-americana. Assistí a l’Escola d'Adolf Fredrik Música d’Estocolm.

El seu primer EP "Sarah Down Finer" amb 6 cançons, es va llançar el 2006. El seu primer àlbum “A Finer Dawn”, publicat el 30 de maig de 2007, va debutar com número 2 a les llistes d’àlbums suecs. El seu següent àlbum, “Moving On” va ser número 1 a iTunes al seu llançament digital el 17 d'agost de 2009. La versió en CD va sortir el 26 d’agost de 2009, debutant en el número 1 a les llistes sueques.

Ha gravat duets amb Moneybrother, Peter Jöback, Mauro Scocco, Jump the Gun, Fatboy, Samuel Ljungbladh i Patrik Isaksson.

Va estar nominada a "Millor Actriu a paper protagonista" pel seu personatge "Lucy" a Jekyll & Hyde a Chinateatern el 2008. També ha interpretat a Joanne a "Rent", musical de rock, el 2001, 2002 i 2003. Va protagonitzar "Godspell", el musical al Parkteatern/Stockholms Stadsteater 2002.

Ha participat a diferents edicions d’Eurovisió, el 2009 i 2012 presentant a Suècia. A l’edició del 2013 va interpretar, a la final, la cançó d’ABBA "The Winner Takes It All".

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.