algo de nubes
  • Màx: 19.16°
  • Mín: 9.02°
19°

La música tornarà a omplir avui el Torrent de Pareis

La Coral de la UIB i la formació Capel·la durant el concert del Torrent de Pareis de l'any passat. | Sa Nostra

La música torna avui a la Calobra. L'Orfeó Universitat i el Cor de Pares i Mares de la UIB, juntament amb el grup Ben Trempats, participaran enguany en el 51è concert al torrent de Pareis, oferint un variat repertori d’havaneres i cançons mediterrànies. L'acte, organitzat per l’Obra Social de ‘Sa Nostra’ començarà a les 17:30 hores.

El concert, com en les anteriors edicions, conjugarà la polifonia de les veus corals amb l’acústica d’aquest escenari natural incomparable. Fet que el converteix en un dels esdeveniments més singulars de l'estiu mallorquí.

Els assistents, en aquesta ocasió, podran gaudir dels temes més representatius del gènere de les havaneres i les cançons marineres: El meu avi, La gavina, Mariner de terra endins, La Xalana, El canó de Palamós o Canto a Mallorca, entre altres temes d’aquest gènere tan arrelat a la Mediterrània.

Els organitzadors asseguren que la conjunció de les veus de les dues corals amb l’agrupació Ben Trempats en un mateix escenari “oferirà un so uniforme i equilibrat on les tres agrupacions podran ser protagonistes i acompanyants alhora”.

Arribar a la Calobra
L’aparcament de la Calobra serà gratuït pels qui assisteixin al concert. Amb tot, els interessats a assistir al concert fent ús del transport públic tenen a la seva disposició els següents trens i enllaços marítims:

Tren de Sóller
Sortides de Palma: 8 h, 10.10 h, 10.50 h, 12.15 h, 13.30 h, 15.10 h
Sortides de Sóller: 21 h

Tramvia
Sóller-Port de Sóller, cada mitja hora

Barques
Port de Sóller-la Calobra: 10 h, 11.15 h, 13 h, 15 h
Tornada en acabar el concert.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.