algo de nubes
  • Màx: 20.27°
  • Mín: 13.74°
14°

Museus a preus públics

Més de 1.500 persones s'han deixat fotografiar a favor de la davallada del preu de les entrades als museus de l'Illa

Cent metres de lona i més de mil cinc-centes imatges són el fruit de cinc dies de campanya del col·lectiu Art per a tothom. L’associació, amb el suport d’un grup d’empreses illenques relacionades amb el món de l’art, ha sortit als punts neuràlgics de Ciutat per recollir imatges a favor de fer l’art més accessible, més proper i més públic. La reivindicació d’Art per a tothom, a la qual s’han afegit més d’un miler de rostres de vianants a favor de la causa, "és fer més accessible l’entrada dels ciutadans als museus de l’Illa perquè, si pogués ser, un pic per setmana les entrades hi fossin simbòliques i les aportacions voluntàries, segons les possibilitats de cada visitant", assenyalà un dels membres del col·lectiu, Joan Pizà. "El que és il·lògic és que els mallorquins surtin de l’Illa i marquin una visita als museus de la ciutat de destinació com a aturada obligada, mentre que als centres museístics d’aquí no hi entren", afegí.

"L’art és important per a tu; tu ets important per a l’art", és el lema triat per aquest nou col·lectiu que defensa que "amb la teva millor cara pots contribuir a l’art". La recollida i l’aferrada de les imatges damunt els cent metres de lona ha estat la part popular i principal d’una iniciativa que culminarà demà, quan alguns membres del col·lectiu Art per a tothom estendran aquesta llarga tela a les portes d’un dels museus de Ciutat, per fer palesa la seva reivindació.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per tagar2727, fa mes de 15 anys
el tema me parece de lo mas interesante , es mas gratis deberia ser todo, asi no correria el dinero y todos seriamos felices, de todas formas a mi quien me gusta es la articulista, que a pesar de temas tan sositos, sabe exprimirlos y que sean amenos, sigue asi nena "tu vales muncho"
Valoració:5menosmas
Per mallorcaraptor, fa mes de 15 anys
El primer que haurían d´esser es públics, sobre tot si han estat pagats amb doblers publics, com Es Baluart que vergonyosament es nostres politicutxos corruptes varen regalar a Don Pedro, ves a saber a canvi de que. I ara conté una colecció molt per davall de la categoria de l´edifici. I a mes a mes es mallorquins que el pagarem amb sos nostros imposts ara pagam a Don Pedro per entrar a veure sa seva pobre colecció d´art. VERGONYA, VERGONYA, VERGONYA.
Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente