algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
13°

L'èxit de la vinyeta

La primera fira Còmic Nostrum rep 9.000 visitants malgrat la pluja

Les Balears ja demostren ara fa pocs dies a Barcelona que, en termes de còmic, la nostra era una bona escola. Aquest cap de setmana a Palma s’ha demostrat un altre pic. La primera edició de la fira Còmic Nostrum ha superat amb escreix totes les expectatives previstes i, malgrat la pluja, el pati de la Misericòria ha estat durant tres dies un batibull de personatges i de generacions.

Fins a 9.000 persones, des dels aficionats al Manga, que no dubtaren de venir disfressats a la fira, fins als encara nostàlgics amants del Capitán Trueno, han passat per la fira. "L’èxit ha estat molt gros", comentava ahir Joan Miquel Morey, de l’Associació Amics i víctimes del còmic, "hem tingut convidats de luxe que dubt molt que mai més puguem aconseguir un grup tan heterogeni i de tanta qualitat", afegia l’impulsor d’aquesta fira que, de ben segur, continuarà els pròxims anys. Luis Bermejo, Purita Campos, Sonia Pulido, Sebas Martín, Carlos Pacheco, Raule, Roger o Antonio Martín són alguns dels noms que han passat per la fira.

La fira ha estat organitzada entre l’Associació d’amics del còmic i el Consell de Mallorca, que ahir rebé alguns dels participant al Palau Reial.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.