cielo claro
  • Màx: 23°
  • Mín: 16°
16°

«Vicky Cristina Barcelona» en imatges

Es publiquen alguns dels fotogrames de la pel·lícula que Woody Allen rodà a l'Estat

R.C. Palma.

El vàrem veure passejar per Barcelona amb el seu capell característic i el seu posat de poca cosa. Woody Allen revolucionà la ciutat comtal amb el rodatge de la seva pel·lícula que finalment, i després de descartar el Midnigth Barcelona, es dirà Vicky Cristina Barcelona.

Ahir la productora del film, l'espanyola Mediapro, disbribuí alguns dels fotogrames que conformen aquesta pel·lícula rodada entre Barcelona i Oviedo i que aixecà tant de rebombori durant els dies de rodatge a la capital catalana.

Vicky Cristina Barcelona és, com ja hem dit, el nom definitiu d'aquest llargmetratge, el primer que el director americà realitza a Espanya i que uní sentimentalment l'oscaritzat Javier Bardem amb Penélope Cruz.

La pel·lícula, que s'estrenarà el mes de setembre, té localitzacions a Catalunya, Astúries i Nova York i començà a ser rodada el mes de juny passat.

Entre els seus protagonistes, i més enllà de Bardem i Cruz, també hi ha la nord-americana Scarlett Johansson, a qui també es relacionà amb Bardem durant els primers dies de rodatge. Kevin Dunn, Rebecca Hall, Chris Messina i els catalans Joel Joan, Lloll Bertran, Abel Folk i Jaume Montané completen el repartiment del film que el cineasta americà definí com «una carta d'amor a Barcelona».

Per cert, encara parlant d'una de les seves protagonistes, Penélope Cruz ha estat escollida recentment com una de les deu dones més sexy del planeta segons la revista Cosmopolitan.

La pel·lícula del director de cine Woody Allen té el futur assegurat si tenim en compte les belleses que ocuparan la pantalla, bé sigui a nivell femení o per les seves localitzacions a la capital catalana.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.