cielo claro
  • Màx: 28°
  • Mín: 22°
22°

Aigües de colors al parc gris de les vies

El parc de les Estacions ofereix de nit un espectacle sense gaire expectació

Són prop de les deu del vespre en una nit qualsevol d'un final d'hivern. Pels carrers no hi ha gaire gent i el parc de les Estacions, aquell polèmic parc creat pel PP, acull només alguns ciutadants que acaben els seus quefers diaris. Una parella d'enamorats festeja, un home passeja el seu ca amb desgana i un grup de captaires espera que tanquin el parc abans de cercar un recer per a la nit. I enmig de la desolació, gairebé un centenar de fonts brollen al ritme del vent i ofereixen un màgic espectacle de llums i colors. Un espectacle que no brilla precisament pel seu públic.

El parc de les Estacions és un indret que nasqué de la polèmica. Havien promès una zona verda per cobrir les vies del tren i del projecte inicial es passà a un parc on el verd són simplement trossos de gespa entre camins d'asfalt. I és en aquest asfalt on cada dia, i amb una freqüència de temps irregular, brollen de tant en tant les fonts de colors que qui sap si amb el temps acabaran sent un atractiu turístic més d'aquesta Mallorca contemporània.

Amb l'arribada de la primavera i del bon temps el parc té una nova oportunitat per esdevenir un punt d'oci dels ciutadants de Palma. Amb només un any de vida, els arbres encara no han crescut prou per oferir un bé de déu d'ombra, però qui sap si aquestes fonts seran capaces de refrescar els càlids vespres d'estiu en què no hi ha manera d'agafar el son.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.