algo de nubes
  • Màx: 17.61°
  • Mín: 9.33°
15°

Herbes Dolces du la diversitat de «Ma terra» fins al Teatre Principal

Sons d'arrel tradicional i modernitat es fusionen avui en un concert

Vida, amor i terra, aquests són els tres elements claus del nou projecte discogràfic d'Herbes Dolces, Ma terra, que presentaran avui a les 21 hores al Teatre Principal. La formació, que té una llarga trajectòria sobre els escenaris, donarà a conèixer anit la seva darrera proposta musical fruit «d'un procés d'evolució», segons asseguraren ahir els membres del grup. Així doncs, els sons d'arrel tradicional s'entremesclaran amb altres instruments més moderns per presentar l'essència del que és aquesta terra. «Dins Ma terra hi cap tot, tot allò que sentim i vivim pel fet de ser aquí», explicà la vocalista, Antònia Bibiloni.

La fusió entre allò que hom anomena «cançons de ball» i d'altres sons, destinats més a recitals, seran ben presents en el concert ja que, segons els components del grup, tots els temes poden tenir components per ballar a plaça i també tots ells es poden escoltar d'asseguts.

Però la d'avui no serà una presentació convencional. L'escenografia en el marc del Teatre Principal també jugarà un paper important. «Un fil conductor creat pel director escènic Carles Pujol donarà una cohesió al recital de presentació d'aquest treball», afegí Bibiloni. Un disc que recull dotze temes nous més una versió actualitzada del seu primer projecte i que íntimament lligades amb la música les lletres de les composicions tracten temes ben diversos en el qual es combina la revindicació amb altres purament lúdics o temes de caire personal i íntim. Un treball que desgrana tot un «contenidor d'experiències, on hi cap de tot, perquè en definitiva, Ma terra, és precisament això», sentencià.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.