algo de nubes
  • Màx: 17.67°
  • Mín: 8.69°
14°

La pianista Lissy Àlvarez i el seu quintet donen una nova vida a la música popular de Cuba

El grup presenta el seu disc dissabte a Alcúdia

«Serà un concert sensacional. Vos deman que el recomaneu no només als vostres lectors, sinó a tots els amics i familiars». Així començava ahir la roda de premsa de Lissy Àlvarez i el seu quintet de l'Havana. Ho deia Miquel Àngel Sancho, director de la discogràfica Blau i del segell Zunzun Cuba i un dels descobridors d'aquesta banda que «senzillament» té l'objectiu de «defensar la música popular cubana», afegia Enrique Àlvarez.

L'Auditori d'Alcúdia tindrà el privilegi d'acollir (dissabte a les 22.00 hores) el primer concert de la gira europea d'aquesta banda cubana que recupera temes com (de Joseíto Fernández), (de Tata Güines), (de Jose MaríaVitier) o, fins i tot de Joan Manuel Serrat, en format instrumental i amb una revisió que ens aporta grans alenades de jazz llatí. És també la presentació del CD , editat per Blau, i que tévuit temes d'autèntic sabor cubà i un DVD amb documentals i actuacions.

Lissy Àlvarez, que és l'encarregada de dur el pes del conjunt a través del seu piano, fa anys que viu a cavall entre Barcelona i l'Habana d'on si procedexen el seu quintet de contabaix, violí, bongos, congues i timbals. Per el concert d'Alcúdia, a més, es tindrà la presència especial del contrabaixista prestigiós anomenat Chucho Valdés, qui definí la jove Lissy Àlvarez com «una gran promesa, tremenda promesa».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.