algo de nubes
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 9.02°
10°

L'absència d'Amy Winehouse, en procés de desintoxicació, marca la gala

La cantant s'emportà, via satèl·lit i des de Londres, cinc de les preuades estatuetes

FOTR/PRESS. Los Angeles.

No hi era, però en fou l'autèntica protagonista. La polèmica Amy Winehouse arrasà, literalment, en la 50a gala dels premis Grammy, que se celebrà a l'Staples Center de Los Angeles, i es convertí en una de les poques artistes femenines que han aconseguit el rècord de cinc estatuetes en la mateixa convocatòria. Els altres dos grans protagonistes de la nit foren el cantant de rap Kanye West, amb quatre guardons, i Bruce Springsteen, amb tres. En l'apartat llatí, El tren de los momentos d'Alejandro Sanz s'imposà al Papito de Miguel Bosé com a millor àlbum pop llatí.

Amb sis nominacions per als Grammy 08, Amy Winehouse semblava destinada a convertir-se en la reina de la nit, i això a desgrat de no anar a la gala, ja que la Justícia nord-americana li ho prohibí per una condemna per possessió de drogues que pesa sobre ella des de l'octubre passat. Per aquest motiu, Amy Winehouse, que actualment segueix una teràpia de desintoxicació, realitzà les actuacions previstes per via satèl·lit i recollí els premis de la mateixa manera, des de Londres. La cantant britànica aconseguí cinc premis Grammy: pel seu tema Rehab, els d'enregistrament de l'any, cançó de l'any i millor interpretació pop femenina; a més del guardó al millor àlbum de pop per Back to Black i el de millor artista revelació de l'any.

A més de la polèmica Winehouse, el cantant de rap Kanye West fou un altre dels grans premiats en la 50a gala dels Grammy, amb un total de quatre estatuetes, entre les quals destaquen les de millor interpretació de rap i millor àlbum rap. També Bruce Springsteen s'endugué diversos guardons, com el de millor enregistrament de rock, millor interpretació de rock instrumental i millor cançó de rock.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.