cielo claro
  • Màx: 31°
  • Mín: 24°
23°

Tres models britàniques queden defora de la passarel·la Cibeles per estar excessivament magres

Tres models de nacionalitat britànica no han estat admeses en el càsting de Passarel·la Cibeles ja que no se cenyien als paràmetres que exigeixen a les models un índex de massa corporal (IMC) no inferior al 18 per cent per poder participar en les desfilades de la 47a edició de la cita madrilenya amb la moda.

La doctora Susana Monereo, membre de l'Associació Espanyola d'Endocrinologia i Nutrició, ha realitzat el control a unes setanta models en els espais d'IFEMA en els quals avui començaran les desfilades de Cibeles. El balanç d'aquest control, dut a terme dimecres passat, dissabte capvespre i ahir dematí a mesura que arribaven les models de diferents llocs. El resultat d'aquest control ha estat que «el noranta per cent de les al·lotes es troben molt bé d'IMC», assegurà Susana Monereo.

La doctora va mostrar la seva satisfacció en haver constatat que, en edicions anteriors les models arribaven a l'índex de 18 molt ajustades, «mentre que en aquesta xifra ha pujat una mitjana d'una o dues dècimes». La decisió que es va prendre el setembre de 2006 de dur a terme el control vingué envoltada de molta polèmica, però després de tres edicions «hem comprovat que s'ha normalitzat completament. Les models vénen a pesar-se i amidar-se sense cap problema», afirmà Susana Monereo.

La 47a edició de la passarel·la madrilenya s'inicia avui amb una col·lecció en què de bell nou tornaran a ser protagonistes les prendes ecològiques, coloristes i molt còmodes, així com els seus ja clàssics estampats; també s'hi afegiran algunes novetats. Serà Ruiz de la Prada qui encetarà la passarel·la.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.