cielo claro
  • Màx: 28°
  • Mín: 22°
24°

L'any de la rata durà maldecaps

El catàleg xinès pronostica 12 mesos de catàstrofes naturals, tensions i turbulències borsàries

Tensions internacionals, catàstrofes naturals i turbulències borsàries: l'any de la rata, l'inici del qual va ser celebrat amb magnificència ahir per milions de persones a la Xina, no implica bons auguris, segons els experts del calendari lunar xinès. En realitat, els xinesos ja van començar l'any malament: les condicions climàtiques, algunes de les quals les més inclements d'un segle a diverses regions del sud, van provocar el caos al país, amb milions de persones bloquejades en estacions i aeroports, que van quedar sense poder commemorar amb els seus l'any nou.

Els qui van poder celebrar-lo, es van reunir la nit de dimecres a dijous en ciutats com Pequín per tal d'assistir al tradicional espectacle de focs artificials, que històricament pretén allunyar els esperits malignes. A la capital, una persona va morir i 75 van resultar ferides durant la festa.

Enguany, el porc ha deixat el seu lloc a la rata, el primer dels 12 animals del zodíac xinès. Pel mestre del feng shui (geomància) Raymond Lo, l'element terra serà durant els pròxims 12 mesos per sobre de l'element aigua, la qual cosa es tradueix en el fet que els fonaments del planeta es veuran fragilitzats. «Es discerneixen tensions i lluites», alerta el mestre Lo. Si bé el rosegador és percebut com signe propici als encontres amorosos, també revela auguris inquietants.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.