algo de nubes
  • Màx: 14.99°
  • Mín: 7.61°
14°

Chenoa s'entrega al seu públic

L'artista mallorquina repassà les cançons dels seus sis treballs

J.A.R. Palma.

Els 40 Principales descarregaren tota la seva força amb la festa del pop en directe, que tingué lloc divendres. Vuit artistes obriren l'espectacle, el cap de cartell del qual va ser la mallorquina Chenoa. Era prop de mitjanit quan a l'escenari comparegué la cantant entre focus i davant un públic del tot entregat. D'aquesta manera, i a més jugant a casa, l'èxit estava assegurat.

Chenoa aprofità la seva visita a Palma per presentar els temes del seu nou disc, Absurda Cenicienta, en el qual ha volgut dirigir les seves energies a sons més roquers i lletres més compromeses, sense deixar de banda la seva faceta de cantant de balades.

El seu directe va sonar compacte i potent, en el qual, per sobre de les bases, va predominar la seva gran veu. Sense aturar de moure's, Chenoa no estalvià cap gota de suor per entregar-se totalment al seu públic mallorquí, que li va correspondre de la mateixa manera.

En poc més d'una hora d'actuació no hi hagué temps de repassar els temes dels sis discs que ja té publicats. Chenoa començà el repertori amb Todo irá bien i continuà amb Mucho rodaje, Cita a ciegas, Tengo para ti i Cuando tú vas, i així fins a setze cançons, amb els bisos inclosos.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.