lluvia ligera
  • Màx: 10.16°
  • Mín: 7.47°

Els Aznar anuncien accions legals pels rumors de la seva separació

Un programa del cor anuncià la crisi d'un matrimoni sense dir el nom

L'expresident del Govern espanyol José María Aznar i la seva dona, Ana Botella, anunciaren ahir que ja han donat ordres als seus missers perquè emprenguin accions legals «amb caràcter immediat» contra els qui «han abocat calúmnies» contra ells en parlar de la seva possible separació.

El matrimoni respon així a una informació que apareixia dijous passat en un programa del cor de Telecinco al qual no es pronunciava el nom de la parella, però s'hi insinuava mitjançant diverses pistes qui podrien ser els protagonistes de la història. A més, ahir, durant el programa de Punto Radio Protagonistas, la periodista María Teresa Campos deia que no confirmava qui eren els implicats, però que «com molta gent, mitjançant les pistes» intuïa que es tractava del matrimoni format per l'expresident Aznar i Ana Botella.

Un comunicat emès pel matrimoni qualificà ahir de «falses» i de «calúmnies» les informacions sobre la seva presumpta separació. El matrimoni considera que aquesta informació forma part d'una «campanya permanent d'intent de desprestigi personal». «Totes aquestes ignomínies són rotundament falses com molt bé saben qui de manera sistemàtica atempten contra l'honor i el bon nom de José María Aznar i Ana Botella», assenyala l'escrit.

El comunicat assegura, a més, que aquesta «infàmia» forma part de la «campanya permanent d'intent de desprestigi personal del senyor José María Aznar». Per tot això, el matrimoni Aznar-Botella ha donat ja instruccions als seus advocats perquè emprenguin accions legals amb «caràcter immediat» contra tots aquells que han abocat «calúmnies» sobre ells, afegeix.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.