algo de nubes
  • Màx: 18.04°
  • Mín: 14.72°
16°

Les dones illenques cerquen un home misteriós, mentre que ells, una al·lota segura de si mateixa

Les dones de les Balears que cerquen parella a través d'internet volen trobar un home misteriós, sofisticat i amb una personalitat semblant a la seva, mentre que els homes que cerquen la seva mitja taronja es decanten per una dona femenina, segura de si mateixa i madura.

Així ho revelen les dades ofertes pel portal de recerca de parella on line Meetic, una de les empreses més conegudes de contactes i recerca de parella per la xarxa i que gaudeix de més de mig milió de persones abonades arreu de l'Estat.

Segons la directora de comunicació del portal, Ana Taboada, el perfil dels usuaris d'aquest tipus de servei és d'un 57 per cent d'homes davant un 43 per cent de dones, una xifra que es tracta d'equiparar «a poc a poc» i que en estats com França, es manté en els mateixos paràmetres. La mitjana d'edat de les persones que cerquen parella a través de la xarxa a les Illes és de 31'8 anys.

Així, el perfil de l'home que cerca al·lota a través d'internet són d'una mitjana de 30 anys, modern, de cabells foscs, amb més o menys 1'74 metres d'estatura, amb una llicenciatura, ingressos de 10.000 a 20.000 euros a l'any i que vesteix de manera informal. Les dones solen ser llicenciades i amb ingressos similars als de l'home.

«Abans es relacionava aquest tipus de pàgines amb les de contactes dels diaris encara que, ara no és estrany trobar gent que s'ha conegut per internet» explicà Taboada, que va dir que les persones apuntades al portal tendeixen a cercar gent que es correspongui amb el seu perfil, que visqui en poblacions del voltant, ja que, segons digué, «és més fàcil quedar i conèixer la gent que viu més a prop».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.