muy nuboso
  • Màx: 17.11°
  • Mín: 11.1°
16°

Comença a Sóller una nova edició del premi Miquel Ballester

Els guanyadors del certamen es coneixeran avui en un acte final

LL. GARCIA/M. JOY. Sóller.

Ahir es va celebrar a la capella de les Escolàpies de Sóller el premi anual de música Miquel Ballester i Serra, que en aquesta edició va gaudir d'un gran nombre de participants, uns dotze inscrits en total, que havien de tocar dues peces per a viola, una d'elles imposada pel certamen, que enguany va ser el concert en Sol major de G. Ph. Telemann, i una segona peça a elegir per cada concursant.

El jurat va estar compost per dos membres de l'Orquestra Simfònica de les Illes Balears, Luis Oliver (qui va ser elegit president del tribunal del jurat) i Bàrbara Valús, al costat dels dos professors del conservatori Gabriel Espinosa i Josep Romero. En representació de la família Ballester va acudir el fill il·lustre de Sóller Miquel Ballester Casado. Al final dels recitals, el jurat es va retirar a deliberar qui serà el guanyador que obtindrà un premi de 1200 euros, i que s'entregarà avui a les 18.00 a la mateixa capella de les Escolàpies. Després del lliurament de premis, els guardonats realitzaran una breu actuació.

Tant el jurat com els organitzadors es van mostrar molt satisfets davant de la gran quantitat de participants i van lloar el seu gran nivell, ja que això assegura la pervivència d'aquest tradicional concurs durant molts d'anys més.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.