algo de nubes
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 9.91°

La infanta Elena i els seus dos fills se'n van a viure a la Zarzuela

El duc de Lugo no participarà als actes oficials de la família reial

La separació temporal acordada pels ducs de Lugo, feta oficial dimecres, exclou Jaime de Marichalar de la vida pública de la Casa del Rei. La infanta Elena prosseguirà amb la seva agenda oficial en solitari i acompanyarà els reis si fos necessari. Aquesta separació es produeix en un moment de certa crisi de la monarquia espanyola. Malgrat tot, la família reial intenta mantenir la normalitat.

La infanta Elena es va deixar veure dimecres, en esclatar la notícia de la seva separació, a primera hora del matí de la mà dels seus fills, Victòria Frederica i Felip Joan Froilà (Pipe) davant l'escola on estudien els menuts. La infanta va acompanyar els seus fills en el dia en què s'anuncià la seva separació. Els menuts caminaven seriosos i miraven discretament les càmeres que els fotografiaven. Elena va anar a cercar els petits a l'horabaixa i, sense fer cap tipus de declaració, va tornar al palau de la Zarzuela, on viu amb els seus dos fills des que posà punt i a part al seu matrimoni. Els tres es varen traslladar a palau a finals de la setmana passada.

Per la seva banda, Jaume de Marichalar resta al domicili familiar, un pis al carrer Núñez de Bilbao, a Madrid, que comprà amb l'herència que rebé de la seva tieta. La filla gran dels reis s'ocuparà de l'educació dels fills de la parella i Marichalar continuarà treballant als consells administratius de Loewe, Winterthur Vida, Sociedad General Inmobiliaria de España i Credit Suisse. Aquesta és la primera ruptura patida a la reialesa espanyola en 60 anys.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.