algo de nubes
  • Màx: 20.06°
  • Mín: 12.82°
20°

«Totes les parelles tenen alts i baixos»

La infanta Cristina manifesta el seu desig de reconciliació entre Elena i Jaime de Marichalar

Després de la notícia sobre la separció de la infanta Elena i de Jaime de Marichalar, ahir la seva germana, la infanta Cristina de Borbó, assegurà que Elena està «tranquil·la» i expressà el seu desig que es produeixi una reconciliació de la parella, que fa dotze anys que són casats. Quan li demanaren sobre les possibilitats de la reconciliació, Cristina respongué: «Ho esperam, ho esperam», i digué que «moltes parelles tenen alts i baixos». La infanta féu aquestes declaracions abans d'entrar a la feina, a la seu de la Fundació la Caixa a Barcelona, on arribà després d'haver acompanyat a peu els seus fills grans, Joan Valentí i Pau Nicolau, al col·legi.

Mentrestant, la família reial continua amb normalitat amb els seus compromisos laborals i públics. Els prínceps d'Astúries van començar la seva visita oficial a la Xina, mentre que els reis van viatjar en acte oficial a Valladolid. La mateixa infanta Elena portava ahir els seus fills Felip i Victòria a l'escola com cada matí, tot i que no va voler fer declaracions i ni tan sols saludà els mitjans que es congregaven als voltants del centre. Segons sembla, la infanta Elena i els seus dos fills feia dies que havien abandonat la seva llar al barri de Salamanca, on compartia vida amb el seu espòs. Els constants rumors de separació mogueren la família reial a confirmar que hi havia hagut un «cessament temporal de la convivència», tot i que en cap moment no es parla ni de separació ni de divorci.

Durant el mes de setembre, diversos programes televisius i radiofònics ja avançaren que els ducs de Lugo s'havien separat. En aquell moment la Casa Reial envià un comunicat desmentint la informació i tot quedà en un simple rumor. Tot i això, a simple vista es veia que la relació entre ambdós no era precisament la de dos enamorats, ja que rarament, i fora dels actes oficials, se'ls veia en companyia. La reacció mediàtica a un esdeveniment com aquest no ha estat tan espectacular com des d'un principi hauria pogut semblar. Tanmateix és cert que Antena 3 hi dedicà un programa especial dimarts vespre, i les tertúlies dels programes del cor gastaren molta saliva a parlar del tema. Pel que fa a les revistes del cor, que surten a la venda avui mateix, només Hola i Semana han obert la publicació amb aquest tema. (Diez Minutos ha preferit el fill de la Pantoja, mentre que Lectures dedica la portada a la reina Sofia).

I això, qui ho pagarà?

Les reaccions per part de partits polítics a la notícia de la separació dels ducs de Lugo no han saltat a la llum pública. Només Esquerra Republicana, de mans del seu portaveu, Joan Puigcercós, afirmava dimarts mateix que aquesta separació «normalitza» la família reial i es preguntava, a la vegada, qui pagaria les despeses d'aquest procés.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.