muy nuboso
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
16°

El cantant Melendi, gat, fa aterrar un avió amb destinació a Mèxic

L'actitud agressiva de l'artista posava en perill la seguretat del vo


El cantant asturià Melendi fot detingut ahir per la Guàrdia Civil després de provocar un altercat en ple vol Madrid-Mèxic, que obligà el comandant de l'avió d'Iberia a tornar dues hores després de l'enlairament, ja que no es podia garantir la seguretat del mateix vol. Melendi, que viatjava a Mèxic a promocionar el recopilatori Caminando por la vida i a participar en un concert de la gira «Rock en Ñ», pujà a l'avió amb un grup de gent en «actitud no normal», segons fonts d'Iberia.

El vol, un Airbus 340 amb 180 passatgers a bord, partí a les 01.50 de la matinada i el cantant d'Oviedo i un grup de persones pujaren a ell amb «botelles pròpies i des del principi es van posar a beure» en classe preferent, però mantenint una «actitud agressiva i ofensiva» amb el passatge. Melendi i els seus amics demanaren més beguda a la tripulació i, davant la negativa d'aquests, l'actitud del cantant fou «encara més agressiva», fet que provocà que les hostesses avisassin el comandant i aquest decidís tornar a Madrid dues hores després de l'enlairament.

El cantant fou detingut i posat en llibertat ahir horabaixa després de declarar. Hores més tard, el cantant s'excusà dient que la seva «por de volar» el dugué a «prendre algunes copes» per tranquil·litzar-se. Melendi demanà disculpes als passatgers i explicà que aquest era el seu primer vol transoceànic «un cop començat el vol, i després d'una estona de tranquil·litat, em vaig sentir malament i vaig tèmer que m'agafàs un atac de pànic», digué. Així mateix, Melendi reconeix que insultà la tripulació «de la qual cosa em penedesc» però que la reacció del comandant de tornar a Madrid fou «desproporcionada i innecessària».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.