nubes dispersas
  • Màx: 14°
  • Mín: 10°
10°

La història d'un geni penja d'un fil

La companyia Cachirulo presenta l'espectacle de titelles Do, Re, Mi, Mozart juga aquí, al teatre Sans

La companyia gallega Cachirulo presenta al teatre Sans l'obra infantil de titelles Do, Re, Mi, Mozart juga aquí.Cachirulo arriba al Teatre Sans amb un espectacle de titelles de fils, inspirat en l'època de Mozart. Jorge Rei i Carmen Domech són els ànima mater de la companyia gallega que treballa des de fa anys en «l'ampli món dels titelles» com afirmaren a la presentació d'ahir. Els actors treballen mitjançant distintes tècniques, com la dels fils, guants, ombres xineses o titelles de barretes.

«Primer escollim l'obra i després fabriquem els titelles adients per representar-la amb el màxim realisme possible» afirmà Jorge Rei. «Les nostres obres comporten un treball de recerca i documentació molt acurat» afegí Carmen Domenech. Amb l'ajuda de divesos col·laboradors, que varien segons l'obra en curs, els Cachirulo adapten l'escenografia i els personatges al context social de l'època en què s'ambienta l'obra. Així, els titelles de Do, Re, Mi, Mozart juga aquí, estan representades, en el marc d'un retaule barroc, amb els vestits tradicionals de l'època d'Amadeus.

L'obra, dirigida al públic infantil, pretén apropar els nins i nines a l'Europa del segle XVIII i al procés creatiu i l'obra del geni de la música. El muntatge fou presentat a la ciutat de Sevilla, en el marc del congrés de presentació del 5è circuit de la Xarxa, on es donaren a conèixer els programes de les 34 sales que formen part de la xarxa de teatres alternatius.

La sala del Teatre Sans és la primera de la xarxa en acollir l'espectacle de titelles, sobre la vida i l'obra de Mozart, de la companyia Cachirulo. Les representacions tindran lloc avui i demà, a les 19.00 hores, i diumenge, a les 17.00 hores. L'espectacle, està destinat a fer les delícies del més menuts, és obert a tota la família.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.