Art Cologne comença a donar els seus fruits. Quan encara falten tres dies perquè tanqui les portes, la majoria dels galeristes locals presents a la fira es mostren més que satisfets. Patrícia Feliu, de la galeria Kewenig, fa una «valoració absolutament positiva» d'Art Cologne, no sols «pels galeristes sinó per tothom: artistes, col·leccionistes i altres persones que tenen relació amb l'art». Per Feliu, un factor a destacar és «que molts estrangers que viuen a Palma estan coneixent les galeries locals a partir de la nostra assistència a la fira». Aquest fet suposa que els col·leccionistes puguin convertir-se, en un futur, en compradors habituals d'aquestes galeries i «que ja no hauran d'anar a altres països a comprar art, sinó que el trobaran a dues passes de casa seva».
La representant de la galeria Kewenig, que exposa els treballs de dos artistes sud-americans, creu que la fira «és una aposta molt valenta, ja que s'hi veuen treballs molt arriscats». Feliu tan sols lamentà que «la mostra ha tingut més aviat poca repercussió als diferents mitjans de premsa locals».
En la mateixa línia s'expressa Montse Torres, representant de la galeria Pelaires, que destaca «la fantàstica acollida que ha tingut Art Cologne» per part del públic. A més, segons la galerista, «el nivell que es troba a Art Cologne és alt, digne». Torres sí que reclama, per altra banda, «més atenció institucional i més suport per part de les administracions i els polítics».
Des de la galeria Ferran Cano, malgrat que troben que «és prest per fer-ne una valoració definitiva pel que fa a les vendes», consideren que «l'experiència de participar en una fira com Art Cologne és molt agradable». De la mateixa manera, feliciten l'organització «per l'excel·lent gestió de la mostra».
Xavier Fiol coincideix també a agrair l'efectivitat en l'organització d'Art Cologne, a més d'expressar que «abans de començar estava molt il·lusionat amb la fira i no m'ha decebut gens». Un altre aspecte que destaca el gerent de la galeria Fiol és «la comunicació que la fira et permet establir amb galeristes i artistes internacionals, com també amb col·leccionistes estrangers» als quals, tot sovint, és difícil arribar. Per Xavier Fiol, aquest és «un diàleg més que enriquidor».
Al diàleg participen no només els galeristes locals, sinó centres d'art d'arreu del món, com l'Hilario Galguera de Mèxic, que aposta fort per les joves promeses de l'art contemporani del seu país, com Mauricio Limón, Sebastian Romo o Omar Rodríguez-Graham.