algo de nubes
  • Màx: 18.85°
  • Mín: 9.02°
18°

La Platja de Palma acollirà el festival 40 Mallorca Pop amb més de vint grups convidats

El concert, dissabte dia 8, s'emmarca dins els actes de celebració de la Diada de Mallorca

Vint-i-quatre formacions musicals, la majoria cantants en castellà, pujaran enguany a l'escenari del 40 Mallorca Pop, que després de vuit anys canvia d'ubicació. La Platja de Palma serà el nou centre neuràlgic de la música pop i rock aquest dissabte, dia 8 de setembre, en un festival que any rere any congrega un nombrós públic. El jove mallorquí Jalo i Marga Pocoví seran els exponents més coneguts de la representació insular en la qual també hi acturan Nómada, D'Nash, Edurne, Melocos, o Jaula de Grillos, entre d'altres.

El festival, que iniciarà els concerts a l'aire lliure a partir de les vuit del capvespre, també congregarà alguns representants de Factor X. Entre ells la guanyadora del concurs, María, a més d'altres membres com Silvia Padilla, Angy, Hanna, Dani Mato o Diego Martín, entre d'altres.Gaspar Sampol i Tony Aguilar seran els encarregats de fer de mestres de cerimònies, i segons el programa, Aurora Vázquez serà la primera a pujar al cadafal. En aquesta primera actuació Aurora interpretarà una versió salsa d'un dels seus singles Te he olvidado. Per la seva banda, Jalo debutarà amb el seu primer disc que du per títol Estrellitas de colores no només com a solista sinó també com a compositor dels temes. Arran de les seves arrels flamenques, aquest jove mallorquí s'està obrint camí en terres andaluses.

La guanyadora de la primera edició de Camí de l'Èxit, Marga Pocoví, serà la cinquena a actuar. Amb el seu segon treball íntegrament en català, Pocoví mostrarà la seva veu a través de les balades, temes pop, entre d'altres estils musicals que combina la cantant.Tal com ja acostuma a ser habitual en els darrers anys aquest concert està emmarcat dins els actes de celebració de la Diada de Mallorca. Encara que és organitzat per 40 Principales també hi col·laboraen el Consell de Mallorca i l'Ajuntament de Palma. El festival s'iniciarà a les 20 hores.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.