algo de nubes
  • Màx: 13.84°
  • Mín: 7.77°
13°

Un tribut a Miles Davis donarà el sus al Festival de Jazz de sa Pobla

Tete Montoliu serà homenatjat pel seu company Horacio Fumero

El número 13 no fa cap por al Festival de Jazz de sa Pobla. És per això que, per la seva 13a edició, han preparat, segons ha dit el programador Pep Crespí, «una de les millors programacions de la petita història d'aquest festival» amb cinc propostes que, va dir Crespí, «són cinc maneres diferents d'entendre el jazz».

El festival arranca amb força dilluns 30 de juliol amb un tribut a Miles David per part d'Al Foster Quintet.
El 7 d'agost, sa Pobla podrà gaudir amb la presència d'una de les poques dones que ha aconseguit endinsar-se dins el món del blues. Ana Popovic, vinguda des de Sèrbia, ha trencat esquemes i proposa les seves fresques melodies de soul, funk i power blues.

Homenatge a Tete  

La tercera cita del Festival Internacional de Jazz de sa Pobla serà a càrrec del contrabaixista Horacio Fumero i el trompetista Josep Maria Farràs en un concert homenatge a un dels millors pianistes de Jazz que ha donat el país: Tete Montoliu (1933-1997). Fumero acompanyà el músic durant més de 20 anys i és, així, un clar deixeble de la seva música i el seu tarannà.

El 21 d'agost el Jazz a sa Pobla tindrà un cert gust mallorquí. Serà el guitarrista Marcos Collado (Palma, 1979), acompanyat de Tomás Merlo i Ruben Garcia, els encarregats de demostrar que no és necessari anar fins a Nova Orleans per trobar bones dosis de jazz.

El festival a sa Pobla acabarà el 28 d'agost amb el que es podria considerar, dins el món del jazz, «una llegenda viva» encarnada en la figura de Lee Konitz.

Però el festival de jazz no s'acaba aquí ja que paral·lelament es podrà gaudir d'una exposició de fotografies de Bartomeu Payeras, la projecció de la pel·lícula Teva Sempre i un taller de jazz amb diferents master class.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.