algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
16°

Arriben els reis d'Espanya

El príncep Felip ho farà avui i Letícia a finals de la setmana que ve

61818
El rei Joan Carles i el president Antich, molt divertits en presència de Munar.
| EFE

Quatre minuts abans de l'hora prevista aterrava a la base de Son Sant Joan un avió de la Força Aèria Espanyola. A bord, dos dels convidats més il·lustres entre totes les personalitats que visiten l'Illa a l'estiu. Els reis Joan Carles i Sofia arribaven somrients a Mallorca: ell amb pantalons clars i americana fosca. Ella amb un vestit jaqueta blau cel. Joan Carles i Sofia, així com també la princesa Irene de Grècia, germana de la reina, són doncs els primers membres de la casa reial que es traslladen a la seva residència d'estiu, al Palau de Marivent de Palma. Per avui està prevista l'arribada del príncep Felip que ve directament del Brasil per participar a la copa Breitling i no serà fins a finals de la setmana que ve quan arribaran Letícia i les dues petites, Elionor i Sofia. Tot i això, tal i com confirmà la reina, «no sabem quin dia vindran» encara que, el que sí està clar és que ara «som un més a la família», confirmà Sofia als periodistes.

Però si per alguna cosa era especial aquesta rebuda de Ses Magestats, era per les noves cares que hi havia a peu de pista. Després de quatre anys, Francesc Antich tornava a esdevenir l'amfitrió dels reis, mentre que Francina Armengol, presidenta del Consell, i Aina Calvo, batlessa de Palma, es trobaven per primer cop cara a cara amb els monarques acompanyades, això sí, per l'ara presidenta del Parlament, Maria Antònia Munar, que ja tenia un poc més d'experiència. També hi eren el delegat del Govern, Ramon Socias; el comandant general de l'exèrcit a les Balears, José Emilio Roldán; els caps del Sector Aeri, Manuel Sánchez Roca, i Naval, Javier Jaúregui; així com responsables de la Guàrdia Civil i la policia.

La rebuda dels reis a l'aeroport de Son Sant Joan no durà més de 10 minuts en els quals conversaren animadament amb els autoritats i s'interessaren sobretot per conèixer les dues noves cares del Govern. Els reis Joan Carles i Sofia abandonaren l'aeroport amb un flamant Audi, conduït pel mateix monarca, i un llarg seguici de vehicles que sortiren disparats a tota velocitat. La seva destinació: el Palau de Marivent, despatx oficial del rei durant els propers mesos i on, a principis d'agost, rebrà el president del Govern, Jose Luis Rodríguez Zapatero.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.