algo de nubes
  • Màx: 16.96°
  • Mín: 11.11°
13°

Vint anys de la companyia Xamo Xamo

El grup de teatre amateur de Binissalem estrena el cap de setmana «Greatest hits»

72032
Una imatge que pertany a l'obra «Romeu contra Julieta».
El grup de teatre amateur de Binissalem Xamo Xamo commemora enguany el 20è aniversari de la seva creació amb l'estrena de l'espectacle Greatest hits, que és una selecció dels «millors moments» de la companyia i que es representarà avui i demà a les 21.30 hores i dilluns a les 20.30 hores al Teatre Municipal de Binissalem.

Segons explicà l'actual director de l'agrupació, Miquel Àngel Moyà, aquest muntatge agafa esquetxos d'obres que la companyia ha duit a escena en els darrers anys com ara L'avar de Molière (1999) i d'altres clàssics, combinats amb fragments de muntatges propis com ara Romeu contra Julieta (2002), Overbooking (1997), Les divines (2004) i Xamo, xamo's Zapping Show (2001). El teatre dins el teatre és l'excusa amb la qual arranca aquest espectacle, que un cop més preveu el contacte directe amb el públic.

Altres propostes
La companyia continua la seva celebració amb una petita mostra d'imatges sobre la seva història al mateix teatre i amb la projecció d'un audiovisual en el qual Xamo Xamo homenatja persones que han estat o estan vinculades al grup com ara el seu primer director, el desaparegut Miquel Roca, i antics membres.

Prosseguint les iniciatives per la celebració, Xamo Xamo pensa en la possibilitat d'editar un llibre que abasti des de la seva creació el 1995, quan estrenà Hotel Cosmopolita de Gabriel Cortés i Gente bien de Santiago Rusiñol, ambdues dirigides per Eduvigis Torres, fins a l'actualitat.

A banda de l'activitat com a companyia de teatre, Xamo Xamo disposa des del 2001 d'una escola taller de teatre en la qual es poden apuntar un total de 12 infants a l'any, als quals s'ensenyen els trucs de l'escenari. D'ençà del mateix any, l'agrupació organitza anualment la Mostra de Teatre de Binissalem. La companyia ha actuat en gran part dels pobles de l'Illa, com també a Palma, i ha participat en diverses ocasions al Certamen de Teatre Amateur de Consell i del Teatre Principal.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.