algo de nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 20°
20°

Violència i urbanisme centren el concurs d'arts plàstiques a Pollença

Enguany el certamen del municipi ha batut rècord de participants


Divendres a vespre s'inaugurà al Museu de Pollença l'exposició del XLIII Certamen d'Arts Plàstiques que enguany ha batut tots els rècords de participació en presentar-se un total de 254 obres d'artistes de trenta països diferents.

Les nou obres seleccionades enguany tenen com a fil conductor dues grans temàtiques: la violència i l'urbanisme. Una de les obres que més cridà l'atenció durant la inauguració fou la maqueta d'una ciutat feta amb saïm de porc de l'artista Daniel Jordà. La sèrie fotogràfica de Carlos Rodríguez Méndez, que captà imatges d'ell compartint un sopar amb diferents famílies pollencines agradà molt al públic local.

A més d'aquestes obres destaca la pintura hiperealista de Kepa Garraza, que n'il·lustra una desena sobre violència domèstica. La fotografia de Carles Congost Glòria també es basa en un succeït i l'aquarel·la de Carolina Silva se centra en la violència dins el conte de la Bella i la Bèstia.

La sèrie fotogràfica de Camila Sposati ens torna al tema de l'urbanisme amb fotografies d'una performance feta a Sao Paulo. L'obra Iron Maiden d'Antonio Ballester Moreno il·lustra una escena pop feta amb llapis sobre tinta.

En l'apartat de les videocreacions es troben dues obres de Patricia Esquivia i una de Jorge Satorre basada en una performance sobre arquitectura.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.