muy nuboso
  • Màx: 26°
  • Mín: 23°
26°

La música en català, molt més viva que mai

Centenars de persones donen suport als Músics per la Llengua

G.M. Manacor.
La plaça Ramon Llull de Manacor fou l'escenari escollit per a la celebració de la setena edició de la Trobada de Músics per la Llengua. Durant la nit del passat divendres foren molts els conjunts en llengua catalana de Mallorca que aportaren el seu gra d'arena a la promoció de la música en català.

Passades les deu de la nit, VerdCel encetà la vetllada de rock. Els ja consagrats Antònia Font actuaren just després essent un dels conjunts més esperats de la nit. Antònia Font féu un breu repàs a la seva discografia interpretant una peça de cada un dels seus discs. Més tard fou el torn dels manacorins Kard's Piken, que també actuaren conjuntament amb Joan Bibiloni. Després actuaren els Fora des Sembrat, Barber Shop, Katau, Els Sopes, Molta Llum i els llosetins Sal de Cocó.

Ahir horabaixa, a l'hora de tancar aquesta edició, continuava la segona jornada de Músics per la Llengua. Stelària, Sparadrap i Torrat i Bullit encetaren la tarda, per donar pas després a Esclafits i Castanyetes, Al-Mayurka i els ja mítics Cucorba que feren les delícies dels més petits i no tan petits.

Continuà la música popular de la mà dels Herbes Dolces i els cantautors Sinto Serra, Toni Morlà, Lluís Gili, Marta Elka, Tina Servera o Damià Timoner. Passades les vuit fou el torn de Jardí de Morbònia, Fent Peu, Endèmiks, Daksa, Com Tu i Mariejats.

El jovent, però, estava a l'espera del plat fort de la nit amb les actuacions previstes dels Anegats, Oprimits, Syphosis, Amb una mica de sort o Es Reboster.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.