nubes dispersas
  • Màx: 20°
  • Mín: 16°
20°

El Parlament, vist amb els ulls dels més joves

L.LOMBARDIA. Palma.
La sala d'actes del Parlament de les Illes Balears va acollir ahir el lliurament de premis del segon concurs de dibuix «Un Parlament per a tots» i va vestir les seves parets amb l'exposició de tots els treballs, realitzats per alumnes de sisè de diferents col·legis de Balears.

El president del Parlament, Pere Rotger, juntament amb el conseller d'Educació i Cultura, Francesc Fiol, i la directora general d'Ordenació i Innovació, Joana Rosselló, varen ser els encarregats de lliurar els premis als alumnes i centres guanyadors, en una sala en la qual es van congregar al voltant de 170 escolars de totes les Illes, entre els alumnes guanyadors i els seus companys de classe.

Els guardons del concurs es van concedir en tres categories diferents: els Premis Mallorca, els Premis Illes Balears i els Premis especials Illes Balears. Aquest últim es va dividir en cinc subcategories com l'alumne autor del treball més original, l'alumne creador del millor lema, el centre més implicat amb el concurs, els tutors dels alumnes premiats i les aules dels alumnes premiats.

La guanyadora del concurs general, és a dir, del Premi Illes Balears, va ser Gemma Febrer Florit, del col·legi Sant Francesc d'Assis de Ferreries, Menorca. La petita, menuda i molt morena, no podia parar de somriuren en saber que es portava el primer premi, acompanyat d'un diploma, una bici i una PlayStation2. «La Play és el que més il·lusió m'ha fet», va declarar Gemma, que també va reconèixer no haver visitat fins aleshores el Parlament. Rocío Tomás, del Lluís Vives, va ser la guanyadora del Premi Mallorca, en segons posició va quedà Joan Sureda, de La Salle de Manacor, mentre la tercera plaça va recaure en Katherine Brown, del col·legi Eugenio López i López.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.