algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 15°
16°

La pancarta que marca el sus per l'Acampallengua

Els Joves de Mallorca per la Llengua escalfen motors per a l'Acampallengua 2006, que se celebrarà a Esporles el 20 i 21 de maig. Ahir matí, després de participar divendres a la nit a la festa pel cinema en català a la plaça dels multicinemes Portopí, fins a una dotzena de joves es va concentrar a la plaça Major de Palma per enllestir la pancarta de més de quinze metres que es penjarà al municipi esporlerí donant la benvinguda a tots els participants.

Esperança Mateu, una de les portaveus del grup, valorava molt positivament tant la festa de divendres com de la pintada feta ahir a Palma: «La festa va anar molt bé, la sala de cinema estava plena per veure Rock'n'cat, i després la gent va quedar fins a devers les dotze, quan va acabar». De la pintada va afegir que «ja s'ensuma l'Acampallengua, només falten quinze dies... Uf», s'exclamava amb emoció davant una de les fites anuals més importants que els joves duen a terme a l'Illa en favor i en defensa del català i que complirà la vuitena edició.

Així mateix, els joves aprofitaren l'avinentesa per repartir, als estrangers que passaven pel cèntric indret, postals de les lliçons en català que cada any edita joves de Mallorca per la Llengua i cartells i tríptics i informació sobre l'Acampallengua i la pròpia entitat, a tots els que s'hi interessaren.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.