algo de nubes
  • Màx: 24°
  • Mín: 21°
23°

La campanya de Cort de Pasqua 2006 arriba a joves de trenta anys

L'Ajuntament de Palma va presentar ahir la campanya de vacances de Pasqua d'enguany. Segons Rafel Duran, regidor responsable de Joventut, «Pasqua suposa uns dies de descans de classes escolars i un temps per gaudir de temps lliure. Gràcies al servei de Vacances de l'Ajuntament de Palma pot significar una setmana practicant activitats d'aventura amb altres infants i joves».

Així, del 17 al 21 d'abril, per a nins i nines de nou a onze anys, s'ofereixen quaranta places per anar a l'alberg juvenil de la Victòria. Per a nins i nines de dotze a catorze i de quinze a desset anys, hi ha cent quinze places a l'hotel Or Blanc, d'Espot, Lleida, per practicar activitats de temps lliure.

D'altra banda, al poliesportiu Germans Escalas tindrà lloc una sèrie d'activitats, organitzades per Amés, adreçades a nines i nins de tres a catorze anys. Els infants es dividiran en quatre grups: de tres a cinc anys; de sis a vuit; de nou a onze i de dotze a catorze anys, amb activitats de ciència divertida, manualitats, tallers de natura, jocs populars, ludoteca, activitats esportives i dinàmiques de grups, segons el grup d'edat.

Una novetat d'aquesta edició és la campanya 18-30, adreçada a aquest segment d'edat. Aquesta campanya consta de quatre activitats dirigides a joves que tinguin ganes de realitzar activitats d'aventura i natura a Mallorca, com piragüisme, snorke, escalada a rocòdrom, ràpel, tir amb arc, circuit d'obstacles amb mountain bike, vetlades al vespre o trekking fins a l'Atalaia d'Alcúdia.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.