cielo claro
  • Màx: 19.52°
  • Mín: 7.68°

El poble de Manacor s'encén per honorar la figura de Sant Antoni

Els manacorins vibraren amb el ball dels dimonis davant la Sala

G.MAS/A.BASSA. Manacor.
La repicada general de campanes a les 14.30 hores anunciava festa. Manacor prenia els carrers per gaudir del primer ball dels dimonis. La sortida es va fer des de cas Baciner i des d'allà inicià el recorregut fins a l'antic ajuntament. Allà s'havien concentrat centenars de persones totalment lliurades a una revetla de Sant Antoni que prometia. Després del primer ball tengué lloc la recepció a l'Ajuntament dels dimonis, que recorregueren durant l'horabaixa diferents punts de la ciutat acompanyats per una multitud.

A las 19 hores tenia lloc la missa solemne a la parròquia dels Dolors amb les completes i els cants dels goigs de Sant Antoni. A les 20 hores arribà un dels moments més emotius de la jornada amb l'encesa per part del Dimoni Gros del primer fogueró, just davant la rectoria de la plaça Enginyer Barceló, per donar el sus a la revetla.

En aquesta edició els foguerons foren més vistosos que mai, amb un caràcter menys reivindicatiu però vessant de creativitat tots amb la temàtica de Sant Antoni com a eix central.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.