algo de nubes
  • Màx: 18.84°
  • Mín: 9.02°
18°

La jove cantant María Isabel omple Son Moix de música i de públic

La recaptació del concert anava destinada a la Fundació Minyones


Amb només deu anys, la cantant María Isabel desencadenà ahir l'eufòria infantil al Palau d'Esports de Son Moix, on oferí un concert ple de ritme que fou seguit per 4.000 persones. Les entrades, que només costaven el preu simbòlic d'un euro, s'acabaren a primera hora del matí.

La gent volia veure en moviment la nina més animada del país i a més ajudar la Fundació Minyones, ja que la recaptació del concert hi anava destinada.

Abans de començar l'espectacle, un zepelí va sobrevolar l'estadi per entretenir els assistents. De cop i volta, foscor total, que provocà els crits d'expectació del públic. La jove estrella María Isabel il·luminava de nou el recinte amb la seva aparició a l'escenari. El concert va durar 45 minuts i la petita, natural d'Ayamonte (Huelva), va cantar deu temes del seu nou treball discogràfic, María Isabel número 2. La seva actuació va començar amb temes com Mi abuela i ¿Quién da la vez?.

Cada dues cançons, aquesta jove intèrpret descansava i César s'encarregava d'entretenir el nombrós públic amb els seus jocs de màgia. Després el recital continuà amb ¿Dónde vas, María Isabel?, La vida es bella; Escalofrío, un tema de rock; Tu libertad, Pues va a ser que no, María Isabel número 2 i No me toques las palmas, una cançó del seu àlbum anterior.

Amb aquest darrer tema es va acomiadar del públic. Com és lògic, el comiat no era de ver, ja que els assistents respongueren amb un «Noooo!» que María Isabel recompensà amb la interpretació de la seva cançó estrella, Antes muerta que sencilla, que va fer vibrar tot l'estadi.

Tots els temes s'acompanyaren amb distintes coreografies que María Isabel sabé executar a la perfecció i amb molta de gràcia.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.