El conseller Josep Juan Cardona presidí ahir vespre l'acte de presentació i tast de les noves botelles de licor de flor de murtó, una beguda amb fortes arrels històriques a l'Illa, que ha estat recuperada per la Conselleria de Comerç, Indústria i Energia a través dels Consorci de Desenvolupament Empresarial (CDEIB) i en col·laboració amb una empresa de destil·lació de Llucmajor. Les tasques d'aquest organisme s'orienten a l'estudi, la recerca i la promoció de productes emblemàtics de les Illes Balears.
L'acte tingué lloc al casal de Biniatró de Campanet. El nou licor de flor de murtó és fruit d'un treball d'investigació històrica que ha permès trobar la fórmula d'elaboració que s'utilitzava un temps a l'Illa.
El resultat és una beguda de gust molt suau i perfumat, amb propietats digestives i amb una graduació alcohòlica que oscil·la entre els 25 i els 30 graus. El licor s'ha de beure fresc i és un bon acompanyant per als productes de pastisseria.