algo de nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 20°
24°

Embalsamaren el cadàver de Lady Diana per ocultar el seu embaràs

Segons algunes hipòtesis, així ho ordenaren les autoritats angleses

El cadàver de la princesa Diana va ser embalsamat tot just una hora després de la seva mort, a comanda de les autoritats britàniques, per impedir que es descobrissin proves que estava embarassada del seu company Dodi al Fayed, segons afirmava el diari Daily Express de dilluns.

Segons aquest diari britànic, que afirma haver estat informat per una font vinculada a la investigació a França durant la mort de la princesa de Gal·les, el 31 d'agost de 1997 a París, la decisió d'embalsamar el seu cadàver va ser presa després de consultes amb representants del Govern de Tony Blair i de la família reial a Balmoral (Escòcia).

D'acord amb la família de Dodi al Fayed, la decisió d'embalsamar el cos de la princesa va ser presa per fer desaparèixer tot rastre d'embaràs.

L'ambaixador de Gran Bretanya a França en aquella època, Michael Jay, es va negar a fer comentaris quan va ser interrogat peDaily Express.

Un portaveu del ministeri britànic de Relacions Exteriors també es va negar a pronunciar-se sobre això, remetent a la investigació en curs actualment a Gran Bretanya sobre la mort de la princesa, sota la direcció de l'excap de Scotland Yard, John Stevens. Els detectius hauran de presentar les seves conclusions a començaments de 2006.

Segons eDaily Express, l'embalsamament del cadàver de la princesa va ser realitzat pel professor Dominique Lecomte, que en aquella època dirigia l'Institut Forense de París. Aquest expert sempre es va negar a fer comentaris sobre aquests esdeveniments, d'acord amb aquest diari.

Sempre segons el rotatiu britànic, que evidentment tracta d'alimentar la teoria de la conspiració, compartida encara per gran part dels britànics, dos patòlegs nord-americans especialistes en cadàvers embalsamats, i sobretot en mòmies, els professors Jerry Conlongue i Rom Beckett, varen proposar els seus serveis als investigadors britànics per efectuar anàlisis al cadàver de la princesa.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.