muy nuboso
  • Màx: 17.98°
  • Mín: 8.99°
13°

La primera esposa de Lennon l'acusa en un llibre de ser violent

Afirma que l'exbeatle mort li va pegar per gelosia

La primera esposa de John Lennon afirma que el desaparegut Beatle tenia un caràcter violent i que una vegada la va colpejar per gelosia, segons fragments d'un nou llibre publicats ahir per un diari britànic.

Cynthia Lennon va conèixer John a finals de la dècada dels anys cinquanta a la ciutat anglesa de Liverpool, on ambdós estudiaven art. Es van casar el 1962 i van tenir un fill, Julian, abans de divorciar-se el 1968.

Al seu llibre John, Cynthia escriu que el seu exmarit era propens a rebequeries violentes, d'acord amb un fragment publicat pel diari The Sunday Times. «Podia tolerar els seus arravataments, la seva gelosia i sentiments possessius, però no la violència», assenyala.

Al fragment publicat diumenge, Cynthia descriu l'única ocasió en la qual John la va colpejar. Segons afirma, mentre ambdós eren a la facultat d'Art, John es va posar gelós després de veure-la ballar amb el seu amic proper Stuart Sutcliffe, un dels primers membres dels Beatles.

«L'endemà, a la facultat, em va seguir fins al bany de dones. Quan vaig sortir m'estava esperant amb la seva cara d'enuig. Abans que parlàs, va aixecar el braç i em va colpejar en el rostre», va escriure Cynthia, que va afegir que el seu aleshores promès va tardar tres mesos a demanar-li disculpes i que mai més li va pegar.

El llibre ha estat publicat per The Crown Publishing Group i sortirà en venda al Regne Unit el pròxim 27 de setembre. De moment ja ha aixecat una gran expectació i segons pareix, la polèmica sobre el líder de la mítica banda està servida.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.