algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
18°

La Fira del Disc obre als melòmans 110 estands i un seguit de concerts

Juliette & The Licks i Steve Wynn & The Miracle són el plat fort

La sisena edició de la Fira del Disc de Mallorca obre les portes demà al recinte de Fires i congressos de Palma amb 110 expositors a l'abast de melòmans i de públic en general i un seguit d'activitats complementàries. Entre elles destaquen les actuacions en directe de bandes internacionals com Juliette & The Licks, liderada per l'actriu Juliette Lewis, i Steve Wynn & The Miracle.

La Fira, avui dia ja consolidada, segons els organitzadors, Joan Carles Mireia i Pere Terrassa, com «la quarta d'Europa», disposa d'un pressupost d'uns 200.000 euros. Quantitat una mica inferior a la de passades edicions, fet que ha obligat a prescindir de la subhasta o de les exposicions complementàries, «que eren vistoses però que no atreien la majoria del públic», va afirmar Terrassa.

En l'apartat musical, manté la seva forta aposta per les actuacions en viu amb el muntatge de dos escenaris on tindran lloc divuit concerts, que combinaran figures internacionals amb conjunts locals. Entre les bandes internacionals, destacam que Juliette Lewis i el seu grup actuaran demà a les 21.00 hores, jornada en la qual actuarà també el grup gallec Dakidarria i en la qual es podrà assistir a la tornada als escenaris de Maquina, grup del rock progressiu dels anys 70.

Segons va explicar un dels organitzadors, Pere Terrassa, els 110 estands procedeixen de la Península, Regne Unit, Escòcia, França, Holanda, Alemanya i Andorra, que posaran a la venda tot tipus de discs, còmics, instruments i llibres, entre altres articles.

El recinte estarà obert demà de 15.00 a 22.30 hores i passat demà d'11.00 a 21.00 hores, i amb l'entrada, de sis euros, es regalarà als 5.000 primers visitants un disc amb quinze cançons de grups illencs. El cartell ofereix també les actuacions d'Steve Wynn & The Miracle i Straitjackets, «considerats la millor banda de rock instrumental contemporània», digué Terrassa.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.