muy nuboso
  • Màx: 17.8°
  • Mín: 11.1°
17°

Els modistes mallorquins vesteixen Cibeles

José Miró i Carmen March varen presentar les seves col·leccions


El dissenyador mallorquí José Miró va presentar ahir a la passarel·la Cibeles de Madrid la seva nova col·lecció sota el títol de Número Pi per al pròxim any. Va ser un dels primers a desfilar i va omplir les butaques del públic. Tothom era expectant per conèixer aquesta nova col·lecció primavera-estiu del modista, entre ells l'esposa del president del Govern, Jaume Matas, Maite Areal.

Tal com assenyalava el dissenyador fa poc, el número pi és «igual a la raó entre l'equilibri natural i el caos en la realitat». Aquesta operació matemàtica es va veure plasmada als models que es van lluir sobre la passarel·la gràcies a peces amb tocs rústics i de talls una mica anatòmics. Quant als teixits va afavorir les textures orgàniques i naturals. El marró, el verd militar, el blanc i els rosats van ser les tonalitats predominants emulant els colors de la naturalesa.

A més, el dissenyador amb la model espanyola Marta Español van ser guardonats amb els premis que la firma de cosmètica L'Oreal concedeix en cada una de les edicions de passarel·la Cibeles a la millor col·lecció d'un jove dissenyador i a la millor model participant, lliurat per l'actriu Maribel Verdú.

Per la seva part, la mallorquina Carmen March va realitzar el seu debut a Cibeles i va deixar el llistó ben alt.

La dissenyadora ha desenvolupat la seva col·lecció entorn del personatge de Joséphine, l'esposa de Napoleó, amb cos imperi, escots quadrats, mànegues faró, en les quals en ocasions recupera la musclera, i els teixits vaporosos. Els cossatges de les faldes pugen en una col·lecció en la qual els brodats i peces de punt fets a mà van tenir un pes important.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.