nubes dispersas
  • Màx: 19.43°
  • Mín: 12.82°
16°

«No existeix cap menjar interactiu que es cuini tot sol en cinc minuts»

Ismael Prados presentà a Palma les noves receptes del seu nou llibre de «Cuina per solters»

JOANA NICOLAU.Palma.
Ismael Prados presentà ahir a Born de Llibres el volum amb les noves receptes de Cuina per solters (RBA-La Magrana). Després de 274 programes a TV3 i cada dia amb més seguidors, Prados no ha trobat solucions miraculoses perquè el cada vegada més nombrós sector social de solters aconsegueixi una alimentació sana i fàcil d'elaborar amb temps rècord. Tot i això, segurament és dels que més s'hi acosta. Al seu llibre les receptes es distribueixen per temps de preparació, des de deu minuts a endavant; no hi ha errades en els aliments, doncs en lloc d'especificar-se els temps de cocció, s'inclouen trucs per saber quan estan cuits, el temps de conservació, la fitxa nutricional, la millor temporada per adquirir-los...

Ismael Prados afirma que «no existeix un menjar interactiu que es cuini tot sol i en cincs minuts». La cuina és qüestió d'organització. Per a les persones amb poc temps recomanà «invertir quatre hores un dia que es pugui per fer la compra de la setmana, una compra pensada i, per sobre de tot, deixar a punt els aliments per cuinar o preparar els plats». Com a cuiner «no aposta per l'alimentació com a fet cultural», és a dir, la gastronomia com a luxe, sinó més bé per la cuina amb aliments a bon preu i frescs. Cuiner modern i pràctic, destaca la cuina del moment sorgida de la gran evolució tecnològica, però mai sense oblidar-se de la tradicional. Com digué, «ningú se'n fot davant una llebre a la royal», que precisa de tres dies de preparació.

Aconsellant suprimir aliments sovint recorreguts, com el pa de motlle, que segons digué «està bé per als infants», encoratjà els solters a cuinar, no emperò sense obviar que «la cuina és un aprenentatge i sol requerir exercicis de prestidigitació».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.