algo de nubes
  • Màx: 16.96°
  • Mín: 11.11°
13°

El Shakespeare 'Molt soroll per res' pren forma dirigit per Zschiedrich

La producció de Rafel Oliver i el Teatre Principal s'estrenarà a l'estiu

JOANA NICOLAU.Palma.
Una de les comèdies més divertides de la història del teatre, el Shakespeare Molt soroll per res, és la nova aposta de Rafel Oliver per a aquest estiu.

Per primera vegada en coproducció amb la Fundació Teatre Principal, i amb dotze actors professionals en el repartiment, el muntatge compta a la direcció amb l'alemany Konrad Zschiedrich, un dels més reconeguts experts arreu d'Europa en grans clàssics.

Molt soroll per res assolí a mitjans de la dècada dels noranta un gran èxit i popularitat gràcies a la seva adaptació per a la gran pantalla amb Kenneth Branagh com a protagonista. Ara, una versió d'aquest Shakespeare, traduït de l'original al català per Richard Mansell, amb l'assessorament d'Aurora Roig i Joan Guasp, comença a cobrar forma. El passat 15 d'abril s'iniciaren els assajos als quals prenen part actors de les Illes i de Catalunya. Ells són Caterina Alorda, Màrius Hernández, Luca Bonadei, Joan carles Bestard, Rafel Ramis, Mònica Marcos, Àlvar Triay, Maria Rotger, Joan Gomila, Salvador Oliva, Biel Ramon i Rodo Gener.

La música estarà enregistrada a partir de partitures anònimes del segle XVI anglès i tindrà l'assessorament d'Antoni Caimari d'ACA. El vestuari anirà a càrrec de Maite Àlvarez, qui té una extensa experiència tant per a muntatges teatrals, com de cine.

L'estrena serà el 17 de juny a Eivissa, dos dies més tard es presentarà a Barcelona.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.