algo de nubes
  • Màx: 18.28°
  • Mín: 8.69°
18°

L'elegància «Alliberada» d'Alemany, colofó de la gala contra el càncer

El mallorquí presentà la seva nova col·lecció a l'escenari de Son Amar

J.AGUIRRE.Palma.
El popular modista d'alta costura Julián Alemany va sorprendre, una vegada més i de manera grata, en la gran gala i sopar benèfic del 50è aniversari de l'Associació Contra el Càncer, mostrant una espectacular col·lecció de 21 vestits i conjunts femenins.

Alliberada va ser el títol de la col·lecció que presentà el mallorquí, inspirada en una de les obres de l'artista Rus. Sense tendències, ni colors, ni dissenys i molt menys inspirats en moda extravagant, els vestits d'Alemany van lluir una línia molt bona de dur, alguns amb suggeridores transparències que deixaven entreveure la pell de les 17 models que participaren a l'esdeveniment que es desenvolupà a Son Amar, i que tingué una presentadora d'excepció: Ana García Lozano.

Entre les models, que van desfilar de manera altruista, es trobaven Miss Balears, Vanessa Pieras, i Miss Alacant, María Jesús Martínez. Aquesta última va provocar la gran ovació i l'aplaudiment final del públic lluint un atrevit vestit nupcial que va tancar la desfilada.

Els teixits que s'han utilitzat en Alliberada han estat, principalment, cristalls i sedes brodats, amb un ampli ventall de colors elegantment combinats per aconseguir un estil, segons el modista Julián Alemany, d'adaptació a cada dona.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.