algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
17°

Pius XII entrega els premis de narrativa breu en català «El Lleó»

El relat guanyador fou «Inspiració» de l'alumna Maria Mulet

El col·legi Pius XII lliurà els premis del seu X certamen literari de narrativa breu en català El Lleó. Per desè any consecutiu, els alumnes de primer, segon, tercer i quart d'ESO han participat amb els seus relats al certamen. Enguany, el primer premi ha estat per a Maria Mulet, de 12 anys, per Inspiració. Rosari Hernández, de 14 anys, i de Carme Bujosa, també de 14, Tal com és i Malalt, respectivament, han tengut el segon i tercer premi. Hi ha hagut també tres mencions especials per a Antoni Huguet, Patricia Monzón i Marc Mulet.

Les narracions es presenten sota un lema, per garantir d'aquesta manera l'anonimat dels alumnes. Amb aquest premi Pius XII vol incentivar l'ús del català com a vehicle d'expressió i de creació literàries. Com a homenatge als participants d'altres anys, l'acte comptà amb l'assistència dels guanyadors de les convocatòries anteriors, que lliuraren els premis.

S'ha de destacar que, amb motiu de la celebració del desè aniversari, s'ha editat el llibre Recull 10è aniversari 1995-2004 amb els relats guardonats. Després de l'entrega hi hagué actuacions musicals a càrrec dels alumnes; així com del grup de teatre del col·legi Pius XII.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.