algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
16°

Jesús Murgui presidí la benedicció de les palmes en el seu primer Diumenge de Rams com a bisbe

Les parròquies també celebraren la festivitat, en la qual prengueren part una gran quantitat de fidels

A.E./J.N.Palma.
Jesús Murgui presidí ahir per primera vegada com a bisbe de Mallorca els actes del Diumenge de Rams. A primera hora, al pati de la residència sacerdotal de Sant Pere i Sant Bernat, es beneïren les palmes. A continuació, en comitiva, es dirigí cap a la catedral al so deLaudate Jerusalem per concelebrar l'ofici religiós i inaugurar així la setmana de passió.

Com cada any, foren moltíssimes les persones que s'acostaren a la residència de capellans per rebre les branques d'olivera beneïdes. Molts se sumaren després al seguici de capellans i la creu processional ornamentada amb palmes que presidia la processó. La Seu, que era plena de gom a gom, esperava amb certa expectació l'entrada del clero encapçalat pel nou bisbe.

D'altra banda, encara que amb menys pompa, la majoria de les parròquies de Palma celebraren així mateix el Diumenge de Rams. Sant Nicolau, Sant Joan d'Àvila, Sant Magí o l'església de la Mercè foren algunes a les quals els fidels acudiren massivament a beneir els seus rams d'olivera i les palmes.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.