algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:

Michael Jackson assegura que «no és dolent» dormir amb nins

Va ser en una entrevista amb la CBS que es difondrà avui diumenge

El cantant Michael Jackson, acusat d'abús sexual de menors d'edat, ha dit en una entrevista que «és acceptable» dormir amb al·lots, però que ell mai no els faria mal. L'entrevista amb el programa «60 Minuts» de la cadena de televisió CBS es difondrà avui diumenge, però la companyia en va divulgar alguns segments la nit de divendres.

Jackson, de 45 anys, va ser arrestat el 20 de novembre i després va ser acusat de set càrrecs de «conducta lasciva» amb un menor de 14 anys, i dos càrrecs d'«haver administrat un tòxic». Està en llibertat sota una fiança de tres milions de dòlars a l'espera del judici.

En l'entrevista, duita a terme la nit de Nadal, es pregunta a Jackson si creu que està bé ajeure's amb al·lots, tenint en compte les acusacions que se li han formulat. L'artista respon: «Per suposat. «Per què no?», afegí. «Si es tracta d'un pederasta, d'un Jack l'Esbudellador, d'un assassí, clar que no és una bona idea. Però jo no som res d'això: abans de fer mal a un nin me tallaria les venes».

Jackson va dir que mai tornarà a viure a la seva residència Neverland de Califòrnia, que «ja no és una llar» després que un fort contingent policíac l'envaís. «La meva privacitat va ser violada fins a tal punt que ja no és una llar. Mai més hi tornaré a viure. Només hi aniré de visita».

Encara que la fama i la popularitat de Jackson ja han passat el seu zenit, la fascinació que causa entre el públic es mantenen com a bona font de negocis: CBS difondrà l'entrevista avui, i el 2 de gener difondrà un programa musical especial amb Jackson que s'havia postergat el novembre.

L'entrevista va ser enregistrada en un hotel de Los Angeles. El rei del pop va ser formalment acusat d'agressió sexual contra un menor i si fos declarat culpable podria ser condemnat a fins a 24 anys de presó.

Jackson haurà de presentar-se el 16 de gener a la primera audiència davant el tribunal de Santa Maria per escoltar els càrrecs en la seva contra. L'acta d'acusació contra l'artista precisa que entre el 7 de febrer i el 10 de març de 2003, «de forma intencionada, il·lícita i impúdica Jackson va cometre actes obscens i lascius en el cos i certes parts i membres» del nin «amb la intenció de despertar, atreure i gratificar la luxúria, la passió i els desigs sexuals» del menor.

Durant les darreres setmanes, els mitjans de comunicació nord-americans varen estar innundats d'informacions relacionades amb l'artista i sobre aquest cas en particular. Segons els mitjans, la víctima seria un nin de dotze anys malalt.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.