nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín: 12°
15°

El rock dels mallorquins The Nash se'n va de nou de gira a Anglaterra

Després d'obrir els Buzzcocks a Espanya, continuen al Regne Unit


Si John Tirado hagués somiat fa uns anys que arribaria a fer de teloner dels seus herois del punk Buzzcocks i anar-se'n de gira amb ells pel Regne Unit, passant pels auditoris més rellevants del país, no s'ho hauria cregut. Però li hauria fet molta il·lusió. En aquesta ocasió el somni s'ha fet realitat i The Nash està en aquests moments enmig d'una gira d'onze concerts pels escenaris més representatius del Regne Unit, obrint els concerts de Buzzcocks i davant d'audiències amb ganes de rock and roll.

El grup, que arribà a Mallorca l'any 1996 de la mà del seu líder incombustible i indiscutible, John Tirado, entrà a l'escena de Mallorca pitjant fort l'accelerador: guanyaren l'extingit pop-rock.

Inicialment la formació es reajustà i dels membres inicials només en queda Tirado. Però ja fa un bon grapat d'anys que Àngel Cubero al baix i Jose Garcia a la bateria donen solidesa a unes cançons que pertanyen a una escena mallorquina que passarà a la història. Amb la incorporació del guitarrista de Brighton Brett Lomas, el grup ha arribat al cim i el seu esforç s'ha vist recompensat amplament.

El seu darrer treball, Four wheel dynasty, ha rebut excel·lents crítiques en revistes musicals especialitzades com Rolling Stone, MondoSonoro i Bad Magazine, entre d'altres, i ja es distribueix al Regne Unit per la companyia Shellshock. Una de les seves cançons ja volta els Estats Units amb un recopilatori en què s'ha seleccionat el millor del que es fa a l'Estat espanyol. El seu videoclip Rock and Roll Afterlife ja forma part de la programació habitual de l'MTV.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.