muy nuboso
  • Màx: 16°
  • Mín:
16°

Sis corals mallorquines canten al Nadal a la basílica de Sant Francesc

La trobada nadalenca reuní formacions de diferents indrets de l'Illa

P.P.Palma.
«Els cors de Mallorca canten Nadal» és un dels actes clàssics d'aquestes dates, impulsat per la Federació de Corals. Ahir per trenta-tresè any consecutiu, sis corals de Mallorca -la del Sagrat Cor hi va ser baixa de darrera hora- s'aplegaren a la basílica de Sant Francesc de Palma per cantar el Nadal. Dirigida per Biel Massot, la primera formació que mostrà el seu talent va ser la Coral Veus de Marratxí, interpretant eFum, fum, fum i a continuació eGloria in excelsis Deo. A continuació, va pujar a l'estrada del temple la Coral des Prat de Sant Jordi, per cantar Nadal, Nada i tancar el seu repertori amb El noi de la mare. En aquesta ocasió, la direcció era a càrrec de Guillem Ramis.

Sota la batuta de Maria Antònia Santandreu i amb Maria Victòria Galmés d'organista, la Coral de Santa Margalida entonàNada i Aubanda. Tot seguit, pujà a l'escenari la Coral Polifònica de Son Ferrer per interpretar l'Edelweis i Oh, arbre sant, sota la direcció de Pere Mayol.

Les dues darreres formacions que intervingueren a la trobada foren la de Sant Joan al costat del Cor d'Esporles i la Coral de Sant Jaume. Els primers cantaren Dóna'm l'aguinaldo i la coneguda White Chrismas, coordinats per Mariano Portas. La segona agrupació, a càrrec de Mariano Cortès, entonà els temes O magnum misterium i La cançó del timbaler.

Com és tradicional en aquest tipus de trobades, la jornada finalitzà amb una intervenció conjunta en la qual les sis corals pujaren a l'escenari per entonar una de les nadales més populars, el clàssic Adeste fideles.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.