algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
15°

La Gran Creu d'Alfons X el Savi, per a Bernard i Christine Ruiz Picasso

La ministra d'Educació, Cultura i Esports, Pilar del Castillo imposà ahir la Gran Creu d'Alfons X El Savi a Christine i Bernard Ruiz Picasso, nora i nét del genial artista, en consideració als rellevants mèrits que hi concorren i per haver aconseguit l'obertura del Museu Picasso de Màlaga, gràcies a donacions o cessions d'obres de la seva col·lecció privada.

Christine Ruiz Picasso va agrair la distinció i va dir que amb la seva contribució al Museu de Màlaga, ella no havia fet una altra cosa que continuar el desig del genial artista, nascut en aquesta ciutat, i que desitjava que la seva obra hi estàs representada.

La nora del genial artista va agrair l'estreta col·laboració que havia hagut entre els responsables públics i privats per treure endavant el Museu Picasso, inaugurat fa un mes pels Reis d'Espanya. Va expressar un especial agraïment a la consellera de Cultura de la Junta d'Andalusia, Carmen Calvo, que va mantenir un diàleg amb ells.

Bernard Ruiz Picasso, nét del pintor, va assegurar que era un dia important en la seva vida i va agrair a tots la col·laboració per treure endavant el Museu Picaso de Màlaga. Per això, va expressar la distinció rebuda del Govern.

Per la seva part, la ministra d'Educació, Cultura i Esports, Pilar del Castillo va ressaltar l'enorme tenacitat, apassionament i amor que han tingut Christine i Bernard Ruiz Picasso per aconseguir que Màlaga comptàs amb un museu amb obres d'un artista universal que hi va néixer: Pablo Picasso, que desitjava un museu així a la ciutat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.