muy nuboso
  • Màx: 16°
  • Mín:
16°

Joan Bennàssar posa el rostre al Nadal de Caixa Colonya


Colonya Pollença ha decidit felicitar per Nadals amb art i per això mateix ha escollit Joan Bennàssar perquè sigui la imatge de la seva campanya nadalenca d'enguany. Per això mateix, l'artista ha preparat una litografia basada en una cara que ensuma una mà amb una flor oberta, el logotip que identifica «la banca ètica».

Bennàsssar diu que «aquest motiu m'agrada molt i per això el vaig voler incorporar a la meva obra, perquè és un dels principis en el que crec. Si un altre banc m'ho hagués contat no ho hauria cregut, però venint de qui ve és una garantia».

A partir d'aquestes litografies s'han creat un calendari gran i un altre de petit i les felicitacions nadalenques. «Sobre les diferents proves que vàrem estar fent per a les litos he estat treballant amb diferents colors per poder crear una obra nova per a cada ocasió. Jo crec que el resultat ha estat curiós i interessant».

El coordinador de màrqueting i acció comercial del banc, Martí Rotger, acompanyà l'artista en la presentació de la línia de productes i explicà que «tot d'una que pensàrem fer això per a Colonya decidírem que seria en Joan qui ho faria. No teníem clar com seria, però ell ens va donar totes les facilitats i que el resultat ha estat molt interessant per a tots, les obres són molt maques». Bennàssar valorà que «iniciatives com aquesta ajuden a popularitzar l'art».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.