algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín: 11°
15°

Michael Jackson nega els fets amb un comunicat a la seva web

Les acusacions d'agressió sexual contra un menor no són més que «una gran mentida», afirma avui l'estrella del pop Michael Jackson a la seva pàgina web www.mjnews.com, en la qual es promet defensar-se davant la Justícia.

En un missatge dirigit als seus «fans, amics i família», l'artista reconeix que les acusacions en contra seu són «terriblement greus». «Es fonamenten, en qualsevol cas, en una gran mentida», afegeix. «Això es demostrarà davant la Justícia i podrem girar l'esquena a aquesta horrible història», ha promès.

El cantant, així mateix, considera que és probable que ja no faci gaire declaracions sobre aquest escàndol. «Les acusacions són tan greus que, -esper que tothom ho comprengui- amb les recomanacions dels meus advocats, no en diré gaire cosa», ha indicat.

«Hi haurà vegades en què no podré dir res de res, per descomptat i això serà realment frustrant per a tots nosaltres», precisa. «Tenim la intenció de presentar el nostre dossier al tribunal, no als mitjans».

Michael Jackson, de 45 anys, va ser detingut per la Policia dijous, dos dies després d'un gran escorcoll de la seva propietat arran de les acusacions d'agressió sexual contra menors.

D'altra banda, la identitat de l'adolescent que ha demandat Michael Jackson comença a ser revelada: un al·lot de 12 anys que segueix un un tractament contra el càncer i que somiava conèixer el cantant. Segons el mitjans, el jove conegué Jackson a l'hospital i afirma a més haver estat drogat abans de patir-ne els abusos.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.